عضویت   |  ورود به حساب  |  راهنمای خرید  |  معرفی به دوستان  |  نقشه سایت  |  تماس با ما  |  English     ۲۹ دي ۱۳۹۷
صفحه اصلی      درباره ما      تازه های کتاب منتشره دانشگاه      جستجوی پیشرفته      حساب شما
سبد خرید شما خالی است.

جزئیات خبر
اعلام مكان وشرح وظايف جديد دفتر نشريات علمي-پژوهشي در معاونت تحقيقات وفناوري دانشگاه 1397/10/09

سركار خانم/ جناب آقاي دكتر ....
مدير مسئول / سردبير محترم مجله / نشريه / بولتن

با سلام و احترام

نظر به عمل و اجرايي نمودن چارت سازماني معاونت تحقيقات وفناوري ابلاغ شده از وزارتخانه متبوع ، اجراي برنامه هاي عملياتي وپايشي ابلاغي و دستور كتبي رياست محترم دانشگاه در انتقال دفتر هماهنگي نشريات به حوزه معاونت تحقيقات و فناوري دانشگاه ، به استحضارمي رساند تمامي امور مرتبط با نشريات علمي ، پژوهشي دانشگاه درگروه كتب ونشريات اين معاونت واقع در ساختمان مركزي دانشگاه علوم پزشكي شيراز ، طبقه هفتم، معاونت تحقيقات و فناوري انجام خواهد پذيرفت. لذا خواهشمند است از اين پس تمامي هماهنگيها و مكاتبات لازم در اين خصوص با آقاي دكتر سعيد نعمتي "رئيس گروه كتب و نشريات" اين معاونت صورت پذيرفته و كارشناسان دفتر نشريات  (سركار خانمها ليدا مختاري و فرحناز علي اكبري) با شماره تماسهاي  32122803-071 ويا 07132305410 داخلي 7383 آماده پاسخگويي ،راهنمايي وهماهنگي هاي لازم مي باشند .

دكتر يونس قاسمي

معاون تحقيقات و فناوري دانشگاه

ايميل
رمز عبور
کد CAPTCHA Image
Reload Image
  پیام رئیس گروه کتب و نشریات «1397/01/05»

اعلام مكان وشرح وظايف جديد دفتر نشريات علمي-پژوهشي در معاونت تحقيقات وفناوري دانشگاه «1397/10/09»

اصلاح تعداد مقالات نشریه جهت رتبه علمی پژوهشی «1397/10/09»

لزوم اخذ استعلام تاليف و ترجمه كتب از طريق سامانه مديريت انتشارات دانشگاه ( مداد) «1397/10/10»

پرداخت از طریق کلیه کارتهای بانکهای عضو سیستم شتاب که قابلیت پرداخت اینترنتی را دارا باشند، امکان پذیر است.
» افراد آنلاین:4
» بازدیدهای امروز:379
» بازدیدهای هفته:379
» بازدید این ماه: 10113
» بازدیدهای سال:19435
» کل بازدیدها:19435
آمار از تاریخ: 1397/10/10
به روز آوری: 1397/10/29
کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شیراز می باشد.
صفحه اصلی | حساب شما | سبد خرید | نقشه سایت | تماس با ما