عضویت   |  ورود به حساب  |  راهنمای خرید  |  معرفی به دوستان  |  نقشه سایت  |  تماس با ما  |  English     ۲۹ دي ۱۳۹۷
صفحه اصلی      درباره ما      تازه های کتاب منتشره دانشگاه      جستجوی پیشرفته      حساب شما
سبد خرید شما خالی است.

جزئیات خبر
اصلاح تعداد مقالات نشریه جهت رتبه علمی پژوهشی 1397/10/09

سركار خانم/ جناب آقاي دكتر ....

مدير مسئول / سردبير محترم مجله / نشريه / بولتن

به استناد بند 34 قوانین انتشار و مصوبات کمیسیون نشریات علوم پزشکی کشور، هر شماره از مجله (اعم از فصلنامه، دو ماهنامه، ماهنامه، و ویژه نامه) باید حداقل دارای 8 مقاله باشد و بیش از 60 درصد این مقالات تحقیقی (Original) باشند.

در صورتیکه تعداد مقالات هر شماره به حد نصاب 8 نرسد، رتبه علمی پژوهشی مجله مذکور از طرف کمیسیون لغو خواهد شد.

دكترعلي اكبر ساري

دبیر کمیسیون نشریات علوم پزشکی کشور

ايميل
رمز عبور
کد CAPTCHA Image
Reload Image
  پیام رئیس گروه کتب و نشریات «1397/01/05»

اعلام مكان وشرح وظايف جديد دفتر نشريات علمي-پژوهشي در معاونت تحقيقات وفناوري دانشگاه «1397/10/09»

اصلاح تعداد مقالات نشریه جهت رتبه علمی پژوهشی «1397/10/09»

لزوم اخذ استعلام تاليف و ترجمه كتب از طريق سامانه مديريت انتشارات دانشگاه ( مداد) «1397/10/10»

پرداخت از طریق کلیه کارتهای بانکهای عضو سیستم شتاب که قابلیت پرداخت اینترنتی را دارا باشند، امکان پذیر است.
» افراد آنلاین:3
» بازدیدهای امروز:26
» بازدیدهای هفته:407
» بازدید این ماه: 10141
» بازدیدهای سال:19463
» کل بازدیدها:19463
آمار از تاریخ: 1397/10/10
به روز آوری: 1397/10/29
کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شیراز می باشد.
صفحه اصلی | حساب شما | سبد خرید | نقشه سایت | تماس با ما