عضویت   |  ورود به حساب  |  راهنمای خرید  |  معرفی به دوستان  |  نقشه سایت  |  تماس با ما  |  English     ۳۰ شهريور ۱۳۹۸
صفحه اصلی      درباره ما      تازه های کتاب منتشره دانشگاه      جستجوی پیشرفته      حساب شما
سبد خرید شما خالی است.

جزئیات خبر
لزوم اخذ استعلام تاليف و ترجمه كتب از طريق سامانه مديريت انتشارات دانشگاه ( مداد) 1397/10/10

قابل توجه استادان، دانشجویان، مولفین و مترجمین گرامی

نظر به لزوم اخذ استعلام عدم تكراری بودن كتب در دست تاليف و ترجمه قبل از شروع كار  از وزارت متبوع، خواهشمند است نسبت به تكميل فرم استعلام كه در سايت شورای انتشارات به آدرس :

"http://research.sums.ac.ir/fa/publication-committee/forms.html"  موجود است اقدام  و سپس به پست الكترونيكی  pub@sums.ac.ir   ارسال  نماييد.

ايميل
رمز عبور
کد CAPTCHA Image
Reload Image
  پیام رئیس گروه کتب و نشریات «1398/01/05»

چاپ کتاب مهارتهای عملی ضروری چشم ، گوش ، حلق وبینی کتابی برای دانشجویان و پزشکان عمومی «1398/05/20»

اصلاح تعداد مقالات نشریه جهت رتبه علمی پژوهشی «1397/10/09»

لزوم اخذ استعلام تاليف و ترجمه كتب از طريق سامانه مديريت انتشارات دانشگاه ( مداد) «1397/10/10»

پرداخت از طریق کلیه کارتهای بانکهای عضو سیستم شتاب که قابلیت پرداخت اینترنتی را دارا باشند، امکان پذیر است.
» افراد آنلاین:3
» بازدیدهای امروز:378
» بازدیدهای هفته:685
» بازدید این ماه: 2725
» بازدیدهای سال:2725
» کل بازدیدها:2725
آمار از تاریخ: 1398/06/30
به روز آوری: 1398/06/30
کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شیراز می باشد.
صفحه اصلی | حساب شما | سبد خرید | نقشه سایت | تماس با ما