عنوان کتاب: آلرژی غذایی(تشخیص و درمان)
سید حسام الدین نبوی زاده
ناشر: دانشگاه علوم پزشکی شیراز
قیمت پشت جلد: 115000 ريال
قیمت فروشگاه: 115000 ريال
54 جلد موجود در انبار و فروشگاه مرکزی
مشخصات کتاب
زبان: فارسی
تعداد صفحات: 103
وزن: 142 گرم
شابک: 9786006391793
نوبت چاپ: 1
شمارگان: 500
قطع: رقعی
جلد: شومیز
سال انتشار: 1397
آلرژی های غذایی یکی از مشکلات عرصه سلامت هستند که حدود 8درصد از کودکان و 4درصد از بزرگسالان را درگیر می کند. آلرژی های غذایی، ازنظر سنی، دامنه ی وسیعی دارند و از نوزادی تا کهنسالی را دربرمی گیرند . همچنین ، ازنظر شدت نیز دامنه ای از عوارض کشنده مثل آنافیلاکسی تا عوارض به ظاهر خفیف مثل درماتیت پوستی و خارش را هم شامل می شود. بهدلیل تسهیل وسایل حملونقل در قرن حاضر، مردم مواد غذایی کشورهای مختلف را مصرف میکنند؛ همچنین، فراوریهای جدید مواد غذایی هم موجب تولید پروتئینها و ترکیبات جدید میگردد که خود موجب بروز آلرژیهای جدید میشود. به این دلیل که مصرف مواد غذایی اجتنابناپذیر است، دانشمندان یکی از راههای جدیدی که دراینزمینه بررسی کردهاند، حساسیتزدایی است. در این کتاب در خصوص آلرژی های غذایی شایع و دلایل ایجاد و درمان آن ها به تفصیل بحث شده و پروتکل های حساسیت زدایی در مورد آلرژی های اصلی غذایی ذکر شده است که می تواند خواننده را از مراجعه به کتب و مقاله های متعدد بی نیاز کند.
|
|
|
|