عنوان کتاب: نکات کلیدی برای کسب توانمندی در بخشهای بالینی
مهوش علی زاده نائینی (گرد آورنده)
ناشر: دانشگاه علوم پزشکی شیراز
قیمت پشت جلد: 600000 ريال
قیمت فروشگاه: 480000 ريال
(%20 تخفیف)
167 جلد موجود در انبار و فروشگاه مرکزی
مشخصات کتاب
زبان: فارسی
تعداد صفحات: 188
وزن: 316 گرم
شابک: 9786006391946
نوبت چاپ: 1
شمارگان: 500
قطع: وزیری
جلد: شومیز
سال انتشار: 1399
نقش پزشکان عمومی در حفظ و تامین سلامت جامعه بر کسی پوشیده نیست و در همین راستا آموزش دانشجویان در دوره پزشکی عمومی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
علاوه بر نقش اساتید، وجود منابع علمی و تجهیزات آموزشی کافی، استفاده از روش های آموزشی متنوع، توجه به فضای امن اموزشی نیز درخور ملاحظه است.
بر اساس مطالعات متعدد، بسیاری از دانشجویان پزشکی با ورود به دوره بالینی، دچار سردرگمی، اضطراب و ناامیدی می شوند که همگی بر میزان انگیزه و یادگیری ایشان تاثیر منفی دارد.
تنوع محیط آموزشی، نامشخص بودن وظایف، ناآشنایی با همکاران تیم مراقبت نقش تعیین کننده ای در رکود یادگیری دارد.
کتاب نکات کلیدی برای کسب توانمندی در بخش های بالینی، در راستای آشناسازی دانشجویان با ویژگی های آموزش بالینی تهیه گردیده است و ایشان را برای مواجهه با شرایط جدید و اضطراب¬آور آماده می¬سازد.
مطالعه کتاب و به کارگیری نکات کلیدی آن می تواند اشتباهات متداولی که بسیاری از دانشجویان در بخشها با آن مواجه می شوند را کاهش دهد.
آشنایی دانشجویان پزشکی با مسئولیت ها و وظایف سایر اعضای تیم، نه تنها شرایط همکاری در بخش های بالینی را تسهیل می نماید، عامل بسیار مهمی در کسب توانمندی و پیاده¬سازی در زمینه مراقبت تیمی و عملکرد مبتنی بر سیستم دارد.
این کتاب دارای سه فصل می باشد. در فصل اول نه تنها به معرفی ساختار کلی تشکیلات بخش های آموزشی بالینی پرداخته شدهاست بلکه توصیه ها و نصایح مهمی در آن مطرح شده است. علاوه بر آن به طور خلاصه به مبانی ارتباط با بیمار، اصول اخذ شرح حال و انجام معاینه بالینی و چگونگی ثبت و ارائه آن ها اشاره شده است.
در فصل دوم دستورالعمل های مدون بخش های اصلی دوره بالینی (داخلی، جراحی، زنان، اطفال) مطرح و وظایف ایشان به صورت شفاف بیان شده است.
با توجه به مشکلات متعددی که در استفاده از کلمات اختصاری به وجود میآید، فصل سوم کتاب به معرفی کلمات اختصاری برداخته شده است.
در پایان مطالعه کتاب را به کلیه دانشجویان و دستیاران بزشکی به ویژه کسانی که به تازگی وارد مقطع جدیدآموزش بالینی می شوند توصیه می نماییم.
|
|
|
|