مشخصات کتاب
زبان: فارسی
تعداد صفحات: 311
وزن: 516 گرم
شابک: 9789646874909
نوبت چاپ: 1
شمارگان: 1000 قطع: وزیری
جلد: شومیز
سال انتشار: 1389
کتاب حاضر در زمینه غذا و خواص هر یک بوده و در سه بخش کلی تنظیم شده تا ضمن پرداختن به نیازهای علمی به کاربرد این علم در زندگی روزانه هم پاسخ داده باشد. در بخش اول به تشریح مواد مغذی پرداخته، در بخش دوم، به شرح گروههای مختلف مواد غذایی و نقش آنها در تامین نیازهای روزانه و بخش سوم روشهای استفاده صحیح از مواد غذایی را به اختصار ارائه داده است.
موجودی این کتاب به اتمام رسیده و امکان خرید در حال حاضر وجود ندارد!
کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شیراز می باشد.
پرداخت از طریق کلیه کارتهای بانکهای عضو سیستم شتاب که قابلیت پرداخت اینترنتی را دارا باشند، امکان پذیر است.
صفحه اصلی | حساب شما | سبد خرید | نقشه سایت | تماس با ما