مشخصات کتاب
زبان: فارسی
تعداد صفحات: 176
وزن: 288 گرم
شابک: 9786006391267
نوبت چاپ: 1
شمارگان: 500 قطع: وزیری
جلد: شومیز
سال انتشار: 1393
پس از سا لها تجربه کاری و فعالیت در سطوح مختلف سیستم های بهداشتی، اعم از شبکه های بهداشت و درمان، مرکز بهداشت، بهداشت محیط، بهداشت حرفه ای و اداره نظارت بر مواد غذایی به این نتیجه رسیدم که اولا دروسی که در دانشکد ه های بهداشت در زمینه مواد غذایی به کاردا نها، کارشناسان و حتی کارشناسان ارشد بهداشت محیط در زمینه بهداشت مواد غذایی تدریس میشود بسیار کم و محدود است. ثانیا پس از ورود این نیروها به عرصه های اجرایی، عمده فعالیت آ نها در زمینه بازرسی و نظارت از مراکز و اماکن تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی است و دروس مهندسی برای آ نها در این زمینه کاربرد کمتری دارد. ثالثا دوره های کارآموزی آ نها نیز به دلیل عدم وجود منبع درسی مدون و هم اینکه در اغلب موارد مدرسین این دوره ها افراد دانشگاهی بوده که بیشتر دیدگاه علمی دارند، و کمتر در زمینه های اجرایی فعالیت نموده اند، نتوانسته توانایی های مورد نیاز فار غ التحصیلان را با نیاز سیستم اجرایی منطبق نماید.لذا به دلایل فوق تصمیم گرفتم تا ماحصل تجارب اجرایی و علمی خود را در طول دوران تصدی مسئولیت های مختلف در کنار تحصیلات و پایا ن نامه دوره MPH به یکدیگر گره زده و مجموعه ای را گردآوری نمایم تا در آن تقریبا آنچه را که یک بازرس و ناظر بهداشت محیط در حوزه کاری دانشگاه علوم پزشکی و به خصوص در پست نظارت و بازرسی لازم است بداند، به صورت یکجا وجود داشته باشد.از این مجموعه میتوان هم به عنوان یک منبع، جهت واحد درسی در دروس تئوری یا واحدهای کارآموزی استفاده نمود و هم میتوان آن را در اختیار کسانی قرار داد که پس از فراغت از تحصیل در سیستمهای بازرسی و نظارت بهداشت محیط مشغول به کار میشوند.
موجودی این کتاب به اتمام رسیده و امکان خرید در حال حاضر وجود ندارد!
کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شیراز می باشد.
پرداخت از طریق کلیه کارتهای بانکهای عضو سیستم شتاب که قابلیت پرداخت اینترنتی را دارا باشند، امکان پذیر است.
صفحه اصلی | حساب شما | سبد خرید | نقشه سایت | تماس با ما