ناشر: خسروی قیمت پشت جلد: 2900000 ريال قیمت فروشگاه: 2465000 ريال
(%15 تخفیف)
12 جلد موجود در انبار و فروشگاه مرکزی
مشخصات کتاب
زبان: فارسی
تعداد صفحات: 342
وزن: 500 گرم
شابک: 9786005523027
نوبت چاپ: 1
نوبت ویرایش: 15
تاریخ ویرایش: 2021
شمارگان: 500 قطع: وزیری
جلد: شومیز
سال انتشار: 1400
کتاب حاضر ترجمه ی بخش های سوم ( تغذیه در دوران مختلف زندگی ) و چهارم ( تغذیه برای مدیریت وزن ) از کتاب غذا و فرآیند مراقبت از تغذیه کراوس و ماهان ویراست پانزدهم 2021 می باشد . بخش سوم فصلهای مربوط به دوران نوزادی ، کودکی ، و نوجوانی اهمیت تغذیه در دوره های حساس رشد را نشان می دهد . فصل تغذیه بزرگسالان عوامل خطر بیماریهای مزمن را که معمولا در بزرگسالی ظاهر می شوند ، مورد بحث قرار می دهد و در فصل آخر این بخش ، تغذیه برای افراد مسن بدلیل نیاز روزافزون به خدمات تغذیه در این جمعیت ، با جزئیات بیشتری بحث می شود . بخش چهارم مروری بر مفاهیم تغذیه ای برای دستیابی و حفظ سلامت و پیشگیری از بیماریها را ارائه می دهد . موضوعات این بخش شامل مدیریت وزن ، اختلال در خوردن ، سلامت دندان ، سلامت استخوانها و تغذیه ورزشی است .
چنانچه سوالی در مورد نحوه خرید کتاب در سایت دارید لطفا راهنمای خرید را ببینید.
کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شیراز می باشد.
پرداخت از طریق کلیه کارتهای بانکهای عضو سیستم شتاب که قابلیت پرداخت اینترنتی را دارا باشند، امکان پذیر است.
صفحه اصلی | حساب شما | سبد خرید | نقشه سایت | تماس با ما